haber

‘Tersine Dünya’ İstanbul izleyicisi ile buluşuyor

Nilüfer Belediyesi  ‘Tiyatro’ oyunlarını İstanbul izleyici ile buluşturmaya devam ediyor. Bursa’da sahnelenmeye başladığı günden bu yana büyük ilgi gören Tersine Dünya isimli oyun İstanbul’da da sahnelenecek.



Orhan Kemal’in romanından uyarlanan ‘Tersine Dünya’nın İstanbul galası 9 Şubat Salı günü Moda Sahnesi’nde gerçekleşecek. Oyuncu ve rejisör Engin Alkan'ın uyarladığı ve yönettiği ‘Tersine Dünya’ isimli oyunda  Feyha Çelenk, Tuba Erdem, Çağdaş Tekin, Çağrı Büyüksayar, Cansu Ecem Karabulut, Arman Yıldız, Suat Onur Çalık, Şeyma Gökçe Cengiz, Deniz Gürsucu, Çisil Oral, Mert Tiryaki, Mesut Özsoy, Gökhan Kum, Yüce Armağan Erkek, Hakan Kahraman rol alıyor.



Oyunda ‘Kadınlarla erkeklerin rollerini değiş tokuş ettiği bir dünya nasıl olurdu?' sorusuna cevap veriliyor. ‘Tersine Dünya’ kadın ve erkek rollerini ironik ve eğlenceli bir üslupla tersine çevirerek, gündelik ilişkilerden, namus kavramına kadar birçok konuda izleyiciyi cinsiyetler üzerine ezberleriyle yüzleştiriyor.


Bursa’da tiyatro izleyicilerinden tam puan alan  Tersine Dünya,  9 Şubat’taki galanın ardından 29 Şubat Pazartesi günü de yine Moda Sahnesi’nde izleyici karşısına çıkacak.