Tuğgeneral Yalçınkaya’dan iadei ziyaret

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e iadei ziyarette bulundu.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya’yı makamında ağırladı. Erdem’in geçtiğimiz günlerde İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulunduğu Tuğgeneral Recep Yalçınkaya iadei ziyarette bulunmak üzere Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ne geldi. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Osman Ayradilli, Remzi Çınar, Zafer Yıldız, Adem Vural ve Dr. Sibel Özer’in de katıldığı görüşmede kurumlar arası çalışmalara ilişkin değerlendirmeler yapılırken, Başkan Turgay Erdem, Yalçınkaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.