TÜGİAD Bursa Şubesi’nden Başkan Bozbey’e ziyaret

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şube Başkanlığı’na yeni seçilen Onur Özkul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Başkan Bozbey’in Halk Evi’ndeki makamında gerçekleşen ziyarette Özkul, Nilüfer Belediyesi ile ortak çalışmalara imza atmak istediklerini belirtti. Onur Özkul, Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık Tesisleri’ne, dünya çapında büyük başarılar elde eden Bursalı kanat ve yelken sporcusu Emrullah Ali Yıldız isminin verilmesinden duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, tesislerin açılışında yer almak istediklerini Başkan Bozbey’e iletti. Özkul, “Bu konudaki memnuniyetimizi bildirmek ve yeni yönetimimizi sizlere tanıtmak istedik. Derneğimizin vizyonu, Nilüfer Belediyesi’nin vizyonuyla paralel. Yaptığımız işler de bunu gösteriyor. Nilüfer ile ilgili bizlere düşen bir görev varsa seve seve yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Bozbey: Ortak projelerde buluşabiliriz

Emrullah Ali Yıldız isminin Bursa’da çok fazla bilinmediğini söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, “Emrullah Ali Yıldız ismini Nilüfer’de yaşatacağız. Tesislerimizi yakın zamanda açmayı planlıyoruz. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi. Bozbey, TÜGİAD Bursa Şubesi ile ortak çalışmalara da imza atabileceklerini belirtti. Bozbey, “Ortak projelerle kentin geleceğine hep birlikte imza koyabilirsek ne mutlu bize. Sizleri sadece Türkiye’de değil, diğer ülkelerin iş dünyasında da görmek isteriz. Dernek olarak eğitimle ilgili konularda da aktif olmanızı bekliyoruz” dedi.