Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi’ne Nilüfer damgası

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, 22. hafta maçında Beşiktaş’ı 3-2 mağlup ederek 5. sırada yer almanın sevincini yaşarken, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun belirlediği en iyi listesine girerek bu sevinci ikiye katladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından en az 12 karşılaşmada forma giyen sporcular arasından belirlenen ‘En İyiler’ listesine Herrera ve Ruseva damga vurdu. Resmi istatistikler doğrultusunda belirlenen listeye göre Nilüfer Belediyespor’un Kübalı oyuncusu Yusleinis Herrera Alvarez, oynadığı 22 maçta takımına toplam 398 sayı kazandırarak ‘En İyi Skorer’, 22 maçta 339 smaç sayısıyla da ‘En İyi Smaçör’, Ruseva Hristina da takımına 22 maçta 84 blok sayısı kazandırarak ‘En İyi Blokör’ seçildi.

‘En İyiler’ listesinde yer alan diğer sporcular ise şunlar:

Pasör: Eleonora Lo Bianco (Fenerbahçe Grundig)

En İyi Servisçi: Kim Yeon Koung (Fenerbahçe Grundig)

En İyi Servis Karşılayan: Gözde Sonsırma (VakıfBank)

Libero: Hatice Gizem Örge (VakıfBank)