Türkiye’nin 81 ilinden öğretmen ve öğrencilerin eserleri bu sergide

Türkiye’nin 81 ilinden 81 öğretmen ve öğrencilerin resimlerinin yer aldığı , “Birlikte Güzeliz” adlı resim sergisi Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi’nde sanatseverlerle buluştu.

Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi yine özel bir sergiye sahne oluyor. Türkiye'nin 81 ilinden öğretmen ve öğrencilerin eserlerinden oluşan 200'e yakın çalışma düzenlenen sergide izlenime açıldı. “Birlikte Güzeliz” adı verilen ve  Bursa Yıldırım Adnan Menderes Ortaokulu ev sahipliğinde düzenlenen serginin koordinatörü Bursalı görsel sanatlar öğretmeni Sevda Eren.
Türkiye’nin dört bir yanından öğretmen ve öğrenciler, Tük ressamların kadın portrelerinde Frida Kahlo esintilerinin yer aldığı çalışmalarıyla sergiye katıldı. Daha önce Bitlis Tatvan, ardından da Antalya’da düzenlenen “Birlikte Güzeliz Resim Sergisi” üçüncü kez sergilendiği Bursa’da sanatseverlerden yoğun ilgi görüyor.
12 Ekim’de açılan sergi 23 Ekim’e kadar Konak Kültürevi’nde sanatseverlerin izlenimine açık kalacak.