TVF Başkanı Üstündağ’dan Nilüfer Belediyespor’a ziyaret

Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Göksu ve Ersin Yılmaz’ı makamında ağırladı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’ndeki ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Beraberindeki heyetle birlikte tesislerde incelemelerde de bulunan TVF Başkanı Üstündağ, Türk sporu ve voleybol adına yapılan çalışmalar için Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın’ı kutladı. Üstündağ, “Nilüfer, spor tesisleri ve altyapı konusunda önemli adımlar attı” dedi.

Nilüfer Belediyesi’nin hedeflerinden birinin de bütün halkını sporla buluşturmak olduğunu belirten Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın da şöyle konuştu: “Biz, 22 branş ve 2 bin lisanslı sporcumuzla  ülke sporuna hizmet etmeye çalışıyoruz. Altyapılarımızdan sporcu yetişmesini, sportif başarıdan daha öncelikli tutuyoruz. Sadece voleybolda değil, tüm spor branşlarında ülke sporun gelişiminin altyapı ve tesisleşmekten geçtiğine inanıyoruz.”