haber

Üç yeni işletmeyle daha indirim anlaşması sağlandı

Nilüfer Belediyesi, anlaşmalı firmalarına yenilerini ekledi. Yapılan anlaşmalar ile çalışanlar, otomotiv, gıda, ağız ve diş sağlığı alanlarında hizmet veren işletmelerden, yüzde 10 ile yüzde 30 arasında değişen oranlardaki indirimden faydalanabilecek.

 

Çalışanlarının kaliteli ürün ve hizmetlerden uygun fiyata faydalanması amacıyla farklı alanlarda hizmet veren birçok kurum, kuruluş ve işletmeyle indirim protokolü imzalayan Nilüfer Belediyesi, anlaşmalı olduğu firmalara yenilerini ekledi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural’ın işletme yetkilileriyle imzaladığı indirim protokolleri kapsamında çalışanlar ve birinci derece yakınları, otomotiv, gıda, ağız ve diş sağlığı sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin hizmetlerinden indirimli faydalanabilecek.

İnallar Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. ile yapılan indirim anlaşmasına göre Nilüfer Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınları, 970 TL’yi aşan mekanik bakım işlemleri ve her çıkan ilave işlemler için yüzde 30, oto kuaför hizmeti için de yüzde 20 iskontodan faydalanabilecek.

Ataevler Mahallesi’nde hizmet veren Nilüfer Burhan Balık Restoran ile yapılan anlaşmaya göre de çalışanlar ve birinci derece yakınları, tüm çiğ ve pişmiş balık çeşitlerinde, restoran bölümü ve paket servis hizmetinde geçerli olmak üzere liste fiyatı üzerinden yüzde 15 oranında indirimli yararlanacak.

Yapılan bir diğer anlaşma da Altın Oran Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile oldu. Nilüfer Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınları, Türk Diş Hekimleri Birliği’nin cari fiyat listesi üzerinden yüzde 10 oranında indirimli sağlık hizmeti alabilecek.