Uludağ Timsahlar Korumalı Futbol Takımı destek bekliyor

TAFL 2. Ligi ve Üniversiteler 1. Ligi’nde Bursa’yı başarıyla temsil eden Uludağ Timsahlar Korumalı Futbol Takımı ile Yıldız Teknik Üniversitesi karşılaşmasını izleyen Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Ferhat Yıldırım, maç öncesi sporcularla görüşerek moral verdi.

Korumalı Futbol’un Bursa’da yeterli derecede bilinmediğini belirten Yıldırım, sporun sadece futbol ve basketboldan ibaret olmadığının altını çizdi.

Korumalı Futbol sporunun Bursa’da daha çok kitleye ulaşmasını amaçladıklarını belirten takım oyuncusu Ahmetcan Öncel de, “Zor şartlar altında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. TAFL 2. Ligi ve Üniversiteler 1. Ligi’nde Bursa’yı başarıyla temsil etmeye çalışıyoruz. Antrenman yapabileceğimiz yeterli malzeme ve alan yok. Seyirci ve sponsor desteğine ihtiyacımız var. Takımımıza destek geldiği takdirde başarılarımız da artacaktır. Maddi ve manevi her türlü desteğe açığız. Bizi maçlarda yalnız bırakmayan Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Ferhat Yıldırım’a çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.