haber

ÜniSporFest’te ödüller sahiplerini buldu

Nilüfer Belediyesi’nin üniversite öğrencilerini sporla buluşturduğu ÜniSporFest sona erdi. 23 Mayıs’ta Görükle Spor Parkı’nda başlayan ÜniSporFest ile öğrenciler, farklı branşlarda müsabakalara katılarak sporun birleştirici gücünü doya doya yaşadı. “ÜniSporFest”te voleybol,  plaj voleybolu, futbol, dart, badminton, tenis, masa tenisi, basketbol, branşlarında müsabakalar gerçekleşti. Karşılaşmalarda 468 üniversite öğrencisi kıyasıya mücadele etti.

 

Müsabakaların son gününde şampiyonlar da ödüllerine kavuştu. Dereceye girenler kupa ve madalyalarını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in de katıldığı törende aldı. Öğrencileri mücadele ruhu ve başarılarından dolayı kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, “İlk olarak düzenlenen bu organizasyon gelecek senelerde de genişleyerek devam edecek. Müsabakaların centilmence geçmesi bizi mutlu etti. Amacımız burada yaşayan öğrencilerimizin sosyal iletişim kurmalarıdır. Sizlerin arasında sportif ve sosyal ilişkinin öne çıkmasını arzu ediyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin beklentilerini bilmek bizim için çok önemli. Başarılarınızı kutluyorum” dedi.

 

Törenin sonunda dereceye girenlerin kupa ve madalyalarını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fatma Tekin ve Zabıta Müdürü Tan Gündüz verdi.