Ünlü koreograftan Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’na eğitim

Türkiye’de ve yurt dışında sayısız ödül alan Nilüfer Belediyesi Nilüfer Halk Dansları Topluluğu yeni gösteriler için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Nilüfer Halk Dansları Topluluğu Gösteri Grubu, Profesyonel dans yaşamına New York'ta devam eden ünlü koreograf Korhan Başaran’dan modern dans eğitimi aldı. Bir dönem Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu’yla da dans eden Korhan Başaran, Nilüfer Halk Dansları Topluluğu Gösteri Grubu dansçılarına bedensel farkındalık ve duygu akışının dışa vuruşuna ilişkin eğitimler verdi. Başaran, 60 kişilik ekibe 3 saat boyunca verdiği eğitim ile dansçılara farklı bir bakış açısı kazandırdı.

Keyifli geçen eğitimde Korhan Başaran, Nilüfer Belediyesi Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’nu yakından takip ettiğini belirterek dansçıları ve eğitmenlerini gösterdikleri başarı nedeniyle kutladı.