Ven Estetik’ten belediye çalışanlarına yüzde 50 indirim

Nilüfer Belediyesi ile Ven Estetik Bakım Merkezi arasında imzalanan indirim protokolüne göre belediye çalışanları ve birinci derece yakınları, merkezin kişisel bakım hizmetinden yüzde 50 indirimli faydalanabilecek.

Nilüfer Belediyesi, çalışanlarının eğitim, sağlık, spor, eğlence, kişisel bakım ve güzellik merkezi gibi birçok farklı sektörde verilen hizmetlerden indirimli faydalanması için işletmelerle yaptığı indirim anlaşmalarına, bir yenisini daha ekledi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural ile Ven Estetik Bakım Merkezi adına Vahdet Yazıcı’nın imzaladığı indirim protokolü çerçevesinde Nilüfer Belediyesi çalışanları ile birinci derece yakınları, merkezin bir hizmetinden iskontolu faydalanabilecek. Personel kimlik kartını ibraz eden belediye çalışanları ve birinci derece yakınları, Ven Estetik Bakım Merkezi’nin kişisel bakım hizmetinden, yüzde 50 indirimli yararlanacak.