Zabıta ekipleri dilencilere göz açtırmadı

Nilüfer Belediyesi Zabıta Ekipleri dilencilere Ramazan Ayı’nda da göz açtırmadı. Vatandaşların manevi duygularını sömürerek bundan kazanç sağlamaya çalışan dilencilere engel olmak amacıyla Nilüfer’deki cami çevrelerinde tespit yaptı. Nilüfer Belediyesi Zabıta Ekipleri, Cuma namazı öncesi ve sonrasında Esentepe, Fethiye, FSM Bulvarı ve Ataevler mahallelerinde çeşitli camilerin çevresinde çok sayıda dilenci yakaladı. Genellikle cami çevrelerinde mendil satmak bahanesiyle para toplamaya çalışan dilencileri tespit eden ekipler, yakalanan dilencilere kabahatler kanunun 5326 sayılı kanunun 36’ıncı maddesi gereğince 88 lira para cezası keserek uyarılarda bulundu. Dilencilerin üzerinden çıkan bol miktarda paraya da zabıta ekipleri tarafından el konuldu.