haber

Zekai Tunca’dan unutulmaz konser

Barış ve kardeşliğin simgesi Anadolu Arastası projesine üye derneklerin yöresel lezzet ve kültürlerinin bir araya geldiği Ramazan Sokağı, her akşam iftardan sonra çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Geleneksel Ramazan eğlencelerini Nilüfer sokaklarına taşıyan Nilüfer Belediyesi, İzmir Yolu üzerinde kurduğu Ramazan Sokağı’nda Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden Zekai Tunca’yı Nilüferliler'le buluşturdu. Nilüferliler'in yoğun katılım gösterdiği gecede usta sanatçı birbirinden güzel şarkılarla katılımcıları coşturdu.


Türk sanat müziğinin dillerden düşmeyen şarkılarını Nilüferliler’le birlikte söyleyen Zekai Tunca performansıyla göz doldurdu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte ‘Ağlama değmez hayat’ şarkısını söyleyen Zekai Tunca katılımcılardan tam not aldı.

 

Nilüfer Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı, her gece Türkiye’nin farklı bölgelerinden 25 derneğin etkinlikleriyle 27 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek. Diğer bir taraftan Ramazan Sokağı, 8 Temmuz’da Mehmet Esen, Kubilay Tunçer, 11 Temmuz’da Mercan Dede, 18 Temmuz’da Sami Savni Özer, 25 Temmuz’da ise Ahmet Özer’i sahnesinde ağırlayacak.