haber

Zorlu mücadele Nilüfer'in

Nilüfer'in sultanları ligin 7. hafta maçında Ankara’da  Başkent Voleybol Salonu'nda PTT ile karşı karşıya geldi. İlk sette saha yerleşimi ve hücumlarda etkili olan Nilüferli voleybolcular bu seti 25-20  kazandı.  
İkinci sette ise ev sahibi PTT etkili bir  oyun ortaya koydu ve seti 25-15 kazanarak setlerde durumu 1-1 yaptı. Üçüncü sette  hücumda ve savunmada organize olamayan Nilüfer Belediyespor PTT ataklarına karşı koyamadı ve bu seti 25-9 gibi farklı kaybetti. Her dakikası heyecan içinde geçen 4. sette ise set sonlarında Nilüfer’in sultanları kontrolü ele adılar ve seti 25-23 kazanarak, 2-2'lik eşitlik sağlayarak, maçı tie-break setine taşıdılar.

Kazananın belirleneceği tie-break setine Nilüfer ekibi etkili başladı. Set boyunca file önü üstünlüğünü elden bırakmayan Nilüferli voleybolcular bu seti 15-9 aldı. Müsabakadan 3-2 üstün ayrılan Nilüfer Belediyespor  7. maçında 5. galibiyetini almış oldu.

Nilüfer Belediyespor'un ABD'li yıldızı Sarah Wilhite takımına kazandırdığı 26 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.  
Nilüfer Belediyespor ligin 8. hafta maçında 9 Ekim 2020 Cuma günü saat 15.00'te Bursa’da Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda Çan Gençlik Kalespor ile karşı karşıya gelecek.