Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşandı. Farkı okullardan 174 anaokulu öğrencisi, bayram sevincini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Halk Evi’nde paylaştı.

Anaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ni, bayram coşkusu ile renklendirdi. Nilüfer’de bulunan Çakmak, Yiğitalp, Aydın, Yaşam Paylaşım, Zeynep Can, ve Egeberk Anaokulu’ndan toplam 174 öğrenci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında Nilüfer Barış Meclisi’nde Başkan Mustafa Bozbey ile bir araya geldi. Ellerinde Türk bayrakları ve söyledikleri marşlarla Halk Evi’nde bayram havası estiren minik öğrencilerin coşkusuna Başkan Bozbey de ortak oldu.

BOZBEY ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, “Ulu Önder Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyada çocuklara armağan ettiği tek bayram 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’dır. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Sizlerin iyi eğitim alması, bilimin ışığındaki okullarda gelecek adına yetişmeniz, bizlerin en büyük isteği ve arzusudur. Sizler bizlerin geleceği olarak hem iyi bir insan hem iyi bir çevreci, hem de bir spor ve sanatla uğraşan çocuklar olmalısınız. Sizler ileride bizleri temsil edeceksiniz. Sizlere güveniyoruz. Sizleri yetiştiren tüm öğretmenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Bozbey’in konuşmasının ardından minik öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu ve şiirler okudu. Keyifli geçen anlar sonunda Başkan Bozbey de günün anısına çocuklarla fotoğraf çektirdi.