Bozbey çocuklara kitap okudu

Yaz tatilinde çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler hazırlayan Nilüfer Belediyesi, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Bu Yaz Annemle Biz Kütüphanedeyiz’ etkinliğine katılan anne ve çocuklara sertifika vererek ödüllendirdi. Nilüfer Belediyesi Üçevler Kütüphanesi’nde yaz aylarında çocukların anneleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirmesi amacıyla  düzenlenen etkinliğin sertifika törenine katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çocuklara Minik Ayı Vadu’nun Canı Sıkılıyor adlı kitabı okudu.

5-6 yaş grubu çocukların ilgiyle dinlediği hikayenin ardından çocuklarla sohbet eden Başkan Bozbey, çocukların anneleriyle birlikte kütüphaneye gelmelerinin önemini vurguladı. Bozbey, “Çocukların özellikle anneleriyle birlikte bu kütüphaneye gelmelerine ve bu kütüphanede de hem bizim eğiticilerimiz tarafından, sorumlu arkadaşlarımız tarafından çocuklara okunacak kitaplarla onların bilgi dağarcığının genişlemesi, masallarla, hikayelerle onların geleceğe hazırlanması bizim için çok önemli. Çok önemsediğimiz bir proje. Çünkü çocuklar bizim geleceğimiz. Çocuklarımıza ne kadar bilgi aktarabilirsek, onların yetişmesini ne kadar iyi bir şekilde sağlayabilirsek inanıyoruz ki gelecekte de onları daha farklı daha güzel yerlerde görme imkanımız olacak. Aynı zamanda da Türkiye’yi emin ellere, bilinçli ellere gerçekten güvenebileceğimiz ellere de teslim etme olanağını bulmuş olacağız,” şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediyesi Üçevler Kütüphanesi’nin düzenlediği dört hafta süren Bu Yaz Annemle Biz Kütüphanedeyiz etkinliğinde Görükle, Üçevler, Balat, Ahmet Yesevi ve Gümüştepe mahallelerinden katılan 45 anne ve 52 çocuğa sertifikaları verildi.