Yüzlerce çocuğun sertifika sevinci

Nilüfer Belediyesi’nin her yaz geleneksel olarak düzenlediği ‘Yaz Spor Okulları’nda başarılı olan öğrencilere sertifika töreni düzenlendi. Nilüfer Belediyespor tarafından organize edilerek yaz boyunca futboldan basketbola, yüzmeden jimnastiğe kadar birçok branşta eğitim alan 910 öğrenci, sertifikaya hak kazandı.

Altınşehir Gençlik Merkezi’nde düzenlenen sertifika törenine katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, miniklerin sertifika heyecanına ortak oldu. Ailelerin de katıldığı törende konuşan Başkan Bozbey, Nilüfer’de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu söyleyerek, “Gelecek nesillerin sporla ve sanatla yetişmesi için düzenlediğimiz tam gün spor okullarına katılan çocuklarımız, çeşitli spor dallarının yanı sıra sinema, resim, drama ve halk oyunları gibi pek çok sanatsal alanda aldıkları eğitimlerini başarıyla tamamladılar. Sanatla iç içe büyüyen, spor yapan çocuklarımız gelecekte Nilüfer’in, Türkiye’nin aydınlık yüzleri olacaktır. Onlarla gurur duyuyoruz” dedi.

Voleybolcular Nilüfer’de yetişiyor

Nilüfer Belediyespor’un düzenlediği branş eğitimleri için Çalı Nilüfer Belediyespor tesisleri ve Konak Yüzme Tesislerinde düzenlenen sertifika töreninde de futbol, voleybol, basketbol ve yüzme branşında başarılı öğrencilere Nilüfer Belediyespor Kulübü Spor Okulları Koordinatörü Reşat Çelik tarafından sertifikaları verildi.

Yaz Spor Okulları bünyesinde voleybol branşında 136 çocuğun sertifika aldığını belirten Nilüfer Belediyespor Voleybol antrenörü Ali Kamberoğlu, “Yaz okullarında çocuklara yetenekli oldukları branşlarda eğitimler vererek geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz,” dedi.

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Spor Okulları ve Tam Gün Spor Okulları’nın üçüncü dönemi 29 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.