Gazetecilerle havuz kenarında kahvaltı keyfi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, basın mensupları için Konak Olimpik Yüzme Tesisleri’nde sabah kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıya Başkan Musafa Bozbey’in yanı sıra  Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Recep Tanlak, Başkan Danışmanları  Adil Kayaoğlu ve Ziya Güney ile çok sayıda gazeteci katıldı.

Kahvaltıda Başkan Bozbey ve basın mensupları bol bol sohbet imkanı buldu. Kahvaltı sonrasında havuz kenarında dinlenen gazeteciler, sıcak gündemden kısa süre de olsa uzaklaşarak, stres attılar.

Kahvaltı sonrasında Başkan Bozbey ile Gazeteci Osman Gürçağ iddialı tavla oyununda karşı karşıya geldi. Tavla mücadelesi, tüm konuklar tarafından dikkatle izlendi.

Bozbey ve bazı gazeteciler, daha sonra olimpik havuza girerek sıcak bir Bursa gününde serinleme fırsatı buldu. Başkan Mustafa Bozbey  yaptığı kısa açıklamada,  hafta sonunda gazetecilerle stres atmayı amaçladıklarını, siyaset dışında da insani ilişkiler geliştirmenin önemli olduğunu kaydetti.