Nilüferli miniklerden Cumhuriyet Bayramı Gösterisi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey bina tadilatı, bahçe düzenlemesi ve oyun gurubu Nilüfer Belediyesi’nce yaptırılan Nilüfer Anaokulu’nu ziyaret etti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Anaokulu’nda öğrenci velileriyle birlikte  miniklerin Cumhuriyet Bayramı gösterilerini izledi.

Başkan  Bozbey konuşmasında “Çocuklarımıza cumhuriyetin değerlerini, Atatürk’ü öğretmeliyiz. Onlara özellikle insan Atatürk’ü, güzel sanatlara, tarihe, arkeolojiye, matematiğe değer veren, çağımızın bile ötesine geçen fikirleri ile  ‘Fikir adamı Atatürk’ü anlatmalıyız. Bu konuda öğretmenlerimize olduğu kadar siz değerli velilere de büyük görev düşüyor. Eğer siz cumhuriyetin değerlerini onlara anlatabilir ve çocuklarınızın müzik, sanat ve spora eğilmelerini, sporun ve güzel sanatların en az bir dalında kendilerini ifade edebilmelerini sağlarsanız günümüzde ihtiyacımız olan cumhuriyet devrimini gerçekleştirmiş oluruz,” dedi.

Okul Müdürü Nuran Şen ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Yörük ise Nilüfer Belediyesi ve Başkan Bozbey’e eğitime katkıları nedeni ile teşekkür etti. Konuşmaların ardından Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan öğrenciler gösterilerini sergiledi. Minikler yetenekleri ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı.