Kadınlar Kosoru Nilüfer'in kalbini fethetti

Nilüfer Kadın Korosu, Fethiye Kültür Merkezi Sahnesi’nde verdiği Türkü-Pop-Alaturka ve Roman Havasına ait eserlerden oluşan konseriyle yeni sezonu açtı. 105 kişiden oluşan dev koro Şef Aysel Gürel yönetiminde, iki bölümden oluşan konserde birçok yöre ve usta bestecilerin eserlerine yer verdi. Salonun 1030 kişilik kapasitesi konukları ağırlamakta yetmeyince müzikseverlerin bir kısmı merdiven boşluklarında oturdu bir kısmı da salondan ayrılmak zorunda kaldı.

İki bölümden oluşan konserde sesleri ile olduğu kadar rengarenk kostümleriyle de geceye renk katan koro üyeleriyle sahneyi paylaşan Tango Evita Dans ve Sanat Merkezi eğitmenleri, Nilüfer Belediyesi Halk Oyunları Ekibi muhteşem dans gösterileri ile izleyenlerden büyük alkış aldı.

Yaklaşık üç saat süren konserin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Koro Şefi Aysel Gürel’i kutlayarak çiçek takdim etti. Bozbey, konserin roman havası bölümünde  koro üyelerine eşlik ederek geceye renk kattı.