Zihin harikası bisiklet Nilüfer'de tura başladı

Türkiye’de tek olan 16 kişilik bisiklet ilk turunu kentte yaptı. Başkan Mustafa Bozbey’in de pedal çevirdiği özel dizayn edilmiş bisiklet,  Nilüfer Belediyesi önünden hareket ederek İzmir Yolu, FSM Bulvarı-Mudanya Yolu ile tekrar başladığı yere geri döndü. Kafe tarzı tasarlanan bisiklete binenler çay ve aperatif tarzı yiyecek bulabilecek. Zihin harikası olan bisikletin adını ise kamuoyu koyacak.

Bisikletin Nilüfer’de sık sık görüleceğini ifade eden Bozbey, “Bu araca binenler kendi gücüyle eğlenceli bir yolculuğa çıkacak. Hem tur atarken hem de çay içme ve aperatif yiyecekler tüketme imkanı bulacaklar. Biz de bugün bu keyifli yolculuğa çıkarak aracımızı test ettik. Aracın adını da Nilüfer Belediyesi’ni sosyal medya üzerinden takip edenler koyacak. Facebook’ta açılan sayfayı ziyaret edecek kişiler görüş ve önerisini dile getirebilir. Değişik bir atmosferde bu aracı kullanmak Nilüfer turu yapmak isteyenleri bu bisiklete davet ediyoruz. Bisikletimiz Gölyazı’da da turizm için kullanılacak,” dedi.