Bursa'da Belediyesi sporun lokomatifli oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, spora ve sporcuya önemli destek veren belediyelerin spor yöneticilerini kutladı. Bursa’nın sporda marka kent haline gelmesi için önemli çalışmalar yürüten belediyelerin spor kulübü müdürleriyle makamında bir araya gelen İl Müdürü Şahin, Bursa’nın spor kenti olmasına yönelik çalışmalara katkı sağlayan Nilüfer Belediyespor Kulüp Müdürü Semih Atlı, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Müdürü Taha Başparmak, Osmangazi Belediyespor Kulüp Müdürü Ömer Hançer, Yıldırım Belediyespor Kulüp Müdürü Kazım Rençber’e teşekkür plaketi verdi.

İl Müdürü Şahin, belediyelerdeki spor kulüplerinin çalışmalarını takdir ile izlediklerini ve destek verdiklerini kaydederek, spora destek veren tüm belediye başkanlarına teşekkür etti. “Spor ve sporcu için hizmet üreten, Bursa’nın spor kenti olmasına büyük katkı sağlayan Belediyelerimiz yaptıkları çalışmalarla sporun lokomotifi oldular. Bunun için belediyespor kulüp müdürlerimiz de adeta 24 saat sporun gelişmesi için büyük bir çaba ve gayret sarfediyorlar,” dedi.

Nilüfer Belediyespor Kulüp Müdürü Semih Atlı da  “Başkanımız Mustafa Bozbey’in de gayretleri ile her yaştan Nilüferliyi sporla buluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyor, aynı zamanda düzenlediğimiz uluslararası organizasyonlarla sporun aynı zaman dostluk ve kardeşlik anlamına geldiğini göstermekten gurur duyuyoruz,” dedi.