Gülay Nilüfer'de sahne alacak

Şarkılarıyla ve eşsiz yorumuyla halk müziği dinleyicisini kendinden geçiren Gülay, Nilüfer Belediyesi’nin Aralık ayı sanat etkinlikleri kapsamında Bursalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Türk müziğinin sevilen sesi Gülay, 18 Aralık Çarşamba saat 20.00’da Bursalı hayranlarıyla Nazım Hikmet Kültürevi’nde bir araya gelecek. Türk Halk Müziği severler tarafından uzun zamandır beklenen Damlalar serisinin sonuncusu “Damlalar 3” albümünü 10 yıl aradan sonra dinleyicisiyle buluşturan Gülay, Nâzım Hikmet Kültürevi’nde vereceği konserde dillerden düşmeyen şarkılarını türkü dostlarına söyleyecek.

Gülay’ın 18 Aralık’ta vereceği konserin biletleri Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi, Nâzım Hikmet Kültürevi ve Uğur Mumcu Sahnesi’nden tam 10TL, indirimli 7,5 TL karşılığında temin edilebilir.