"Geçenler" Nilüfer'de

Nilüfer Belediyesi'nin sanata verdiği destek her geçen büyüyor. Usta Ressam Aysel Çırpanlı'nın "Geçenler" adını verdiği sergi Nâzım Hikmet Kültürevi'nde açıldı. 400'e yakın tablosu yurt içi ve yurt dışındaki özel koleksiyonlarda bulunan Aysel Çırpanlı "Geçenler" adlı sergisinde, 1980-2000 arası dönemde ürettiği izlenimci eserlerinden bir seçkiye ve İzmir'e ait hatıraları konu alan çalışmalarına  yer veriyor.

Serginin açılışını Nilüfer Belediye Başkan Vekili Mustafa Dalgıç yaptı. Dalgıç yaptığı konuşmada Nilüfer Belediyesi'nin sanata ve sanatçıya sahip çıktığını hatırlatarak, bu yöndeki çalışmaların artarak süreceğini belirtti. Ressam Aysel Çırpanlı da ilk kez sanata böylesine değer veren bir kurumla karşılaştığını kaydetti. Çırpanlı, sanatçıya sahip çıkan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e teşekkür etti. Konuşmaların ardından Nilüfer Belediye Başkan Vekili Mustafa Dalgıç, Aysel Çırpanlı'ya plaket takdim etti.

8 Ocak'a kadar gezilebilecek sergide 52 tablo bulunuyor.