Kadın Korosu Günay Devrimci’yi andı

Sahnede geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden klarnet sanatçısı emekli hakim Günay Devrimci, Nilüfer Kadın Korosu'nun Uğur Mumcu Sahnesi'nde düzenlediği konserle anıldı.

Devrimci’nin sevdiği şarkılarla anıldığı geceye ailesi, çalışma arkadaşları, ünlü sanatçı Fatih Erkoç ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı. Emekli hakim Günay Devrimci’nin hayat hikayesi ve klarnete olan bağlılığı anlatılırken Şef Aysel Gürel’in yönetiminde sahne alan Kadın Korosu da hicaz makamında eserleri seslendirdi. Duygusal anların yaşandığı konserde, Günay Devrimci’nin saz heyetindeki sandalyesi boş bırakıldı.

Gülay Sürücü ve Aynur Öztan’ın solistlik yaptığı gecede Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Günay Devrimci’nin rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı konser sırasında orada olduğunu  hatırlattı ve büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi.