Nilüfer’de Kubat coşkusu

Nilüfer Belediyesi bir birinden ünlü isimleri Bursalılarla buluşturmaya devam ediyor. Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Kültür Merkezi’nde gecede Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Kubat sahne aldı. Bursalılar’ın büyük ilgi gösterdiği gecede Kubat bir birinden değerli eserleri seslendirerek hayranlarını mest etti. İzleyenleri eserleriyle Anadolu turuna çıkartan ünlü sanatçı, yaklaşık 3 saat süren konseri sonunda performansından dolayı ayakta alkışlandı. Sahnede yaptığı esprilerle ve samimi sohbetiyle hayranlarından tam not alan Kubat, kimi zaman duygulandırırken, söylediği hareketli eserlerle de coşturdu.

Gecede Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kubat’a çiçek vererek performansından dolayı kutladı. Gecenin sürprizi ise Mustafa Bozbey’in Kubat ile birlikte türkü söylemesi oldu. Ormancı ve Yeşil Ördek türkülerini seslendiren Bozbey, Kubat’tan büyük övgü aldı. Konser, hareketli türküler eşliğinde oynanan oyunlarla sona erdi.