Bozbey’den kaliteyi arttıran personele teşekkür

Başkan yardımcıları Nazlı Yazgan ve Recep Tanlak’ın da katıldığı öğle yemeğinde personelle bir araya gelen Bozbey, “Periyodik aralıklarla kalite yönetim sistemleri konusunda eğitim alan personelimiz, özverili çalışmaları ile belediyemizin kurumsal gelişiminin sağlanmasında büyük katkı sağladı. Bugün burada eğitim ve kalite yönetim sistemlerinin uygulanmasında ve iç denetim süreçlerinde yer alan yaklaşık 100 çalışanımız var. Ancak belediyemizin bu alanda yakaladığı başarı ve Nilüferliler'e sunduğu kaliteli hizmetin sürekli artmasında çeşitli birimlerde çalışan tüm personelimizin payı var. Bütün çalışma arkadaşlarıma Nilüferliler'in yüzlerini güldürmek için gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür ediyorum,” diye konuştu.