Nilüfer Belediyesi fidan dikimini aralıksız sürdürüyor

Doğanın korunması, sağlıklı bir çevrenin oluşturulması, gelecek kuşaklara daha iyi bir dünya bırakılması için büyük bir çaba gösteren Nilüfer Belediyesi ağaçlandırma kampanyasını aralıksız sürdürüyor. Nilüfer belediyesi, gönüllü kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ve çeşitli kuruluşlarla da iş birliği yaparak Nilüfer’in çeşitli mahallerine fidan dikimi yapıyor.

Bu çerçevede Nilüfer Belediyesi ile Ata Lions Kulubü işbirliğiyle Üçevler Mahallesi’nde  fidan dikimi yapıldı. Dikimin ardından Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sibel Özen kulüp yöneticilerine Başkan Mustafa Bozbey adına teşekkür belgesi takdim etti.

Fidan dikiminin bir başka adresi de Altınşehir Mahallesi oldu. Nilüfer Kent Konseyi Emekliler Gurubu, Kadın Meclisi, Uludağ Gurubu ve Kırsal Alan çalışma Gurubu Altınşehir Mahallesi’nde fidan dikimi yaptı. Dikimin ardından, Nilüfer Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Sibel Özer guruplara ayrı ayrı teşekkür belgesi verdi.