“Bütün Çılgınlar Sever Beni” Nilüfer’de sahnelendi

5 sahnede 46 oyunla Bursalı sanatseverlere dolu dolu tiyatro festivali yaşatan Nilüfer Belediyesi, sezonun en iyi oyunlarını izleyicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Kontrolden çıkmış bir kıskançlığın etrafında şekillenen hikayeyi anlatan “Bütün Çılgınlar Sever Beni” oyunu Moda Sahnesi tiyatro grubu tarafından Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahnelendi. Yönetmenliğini Kemal Aydoğan’ın yaptığı oyunda, oyuncular Aslı Tandoğan, Volkan Yosunlu ve Mert Fırat performanslarıyla izleyiciyi kendinden geçirdi.

Bursalı sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyuna Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı. Oyunun sonunda Başkan Bozbey oyuncuları performanslarından dolayı kutladı., Sanatçılar da oyunun ardından  hayranlarıyla bir araya gelerek birlikte sohbet etti.