Bozbey: Vatandaşların AVM kültüründen uzaklaşması lazım

30 Mart yerel seçimlerinde yeniden seçilerek 4x4 başkanlık 7/24 hizmet anlayışıyla Nilüfer’i Türkiye ve dünyaya örnek bir kent haline getirmek için dördüncü dönemine başlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, yönetim kurulu üyeleri ve oda başkanları ziyaret etti. “Biz bu kentte esnaf ağırlıklı ticareti arttıracak her türlü projede yer almaya hazırız” diyerek sözlerine başlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, vatandaşların AVM kültüründen uzaklaştırıp kent esnafıyla iç içe, sokak kültürüne yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Yeni dönemde üst yapıda da değişikliklere gittiklerini belirten Mustafa Bozbey, kurulan komisyonlar aracılığıyla kentin ve vatandaşların sorunlarına kolaylıkla çözüm bulacaklarını söyledi. Bozbey, “Yenilikçi anlayışla bir sistem oluşturduk. Esnaf ve sanayicimizin sorunlarına çözüm bulabilmek için ‘Ticaret ve Sanayi Komisyonu’nu kurduk. Bu komisyonda ticaretle uğraşan vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda kararlar alacağız. Meclis üyeliklerini sadece mecliste el kaldıran bir yapıdan çıkartarak,  müdürlükler ve mahalle komiteleriyle birlikte çalışan bir yapı haline getiriyoruz” şeklinde konuştu.

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak da, Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek Mustafa Bozbey’e dördüncü döneminin hayırlı olmasını diledi.