Bursaspor Özlüce Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediyesi başkan yardımcıları ve Bursaspor yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Başkan Bölükbaşı ve ekibini kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, “Çok önemli bir görev üstlendiniz. Her zaman yanınızdayız ve gereken desteği vermeye hazırız. Bursa her yönüyle çok fazla potansiyele sahip bir şehir. Bursaspor’da Bursa’nın markalaşması için önemli bir değer. Bu takıma herkes sahip çıkmalı. Nilüfer Belediyesi ve Mustafa Bozbey olarak her zaman yanınızdayız,” dedi.

Bursaspor’un çiçeği burnunda Başkanı Recep Bölükbaşı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Rekor bir katılım ve oyla bu göreve gelmek onur verici. Çok büyük bir camiayı temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Kent yöneticilerinin desteğini yanımızdan görmek bize güç veriyor. Bursaspor şampiyon olduğunda tüm kent kenetlenmişti. Aynı birlik ve beraberliği sağlayabilirsek, yine unutulmaz başarılara imza atabiliriz. Bursaspor’a herkes destek versin ki hep beraber başarılara imza atalım,” diye konuştu.

Başkan Bölükbaşı, Nilüfer Belediyesi ve Başkan Bozbey’in her zaman yakın desteklerini gördüklerini ifade ederek, Bursaspor adına teşekkür etti. Başkan Bozbey de Bölükbaşı’na Nilüfer Belediyesi’ne ait bir armağan takdim etti.