Bozbey’e Geleneksel Spor’dan plaket

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Günal Genç, Organizasyon Kurul Üyesi İhsan Aşır, İl Temsilcisi Mehmet Barut, Rahvan At Yarışları Kulüp Başkanı Mustafa Özpınar Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. As Başkan Genç, Bozbey’e seçimde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etti, dördüncü döneminde başarılar diledi. Genç Başkan Bozbey’e geleneksel sporlara verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de ata sporlarının kuşaktan kuşağa geçmesini hedeflediklerini kaydederek, geleneksel sporlara verilen desteğin önümüzdeki dönemde daha da artacağını kaydetti. Bozbey, geleneksel sporların, sağlıklı bir sosyal tesiste yapılabilmesi için de plan hazırlayacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından As Başkan Günal Genç, Başkan Bozbey’e Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Profesör Doktor Alpaslan Ceylan adına bir plaket takdim etti. Mustafa Bozbey de heyete Nilüfer Belediyesi’ni simgeleyen armağan verdi.