Emniyet Müdürü Durmuşlar Bozbey’i ziyaret etti

Nilüfer’de dördüncü dönem görevine başlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e tebrik ziyaretleri sürüyor. Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da Başkan Başkan Bozbey’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Nilüfer Belediyesi’nin Emniyet Teşkilatı’na yaptığı desteğin memnuniyet verici olduğunu kaydeden Durmuşlar, özellikle alt yapı ve tadilat çalışmalarındaki desteğin devam etmesini diledi. Sabri Durmuşlar emniyet-yerel yönetim işbirliğinin önemli olduğunu belirterek, Nilüfer Belediyesi’nin buna çok iyi bir örnek teşkil ettiğini vurguladı. Nilüfer ilçesinin diğer ilçelerden farklı olarak, huzur ve güvenli olduğunu söyleyen Sabri Durmuşlar, “Nilüfer en gözde ilçelerimizden biri. Nilüfer’deki fark gözle görülür bir fark. Aslında her ilçemiz tercih edilen bir yer olmalı. Nilüfer’in farklı olmasında Mustafa Bozbey’in de katkısı kayda değerdir,” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar yeni mahalle statüsüne dönüşen yerlerin güvenliğinin sağlanması amacıyla giriş-çıkışlara yerleştirilecek kamera sistemi için Nilüfer Belediyesi ile koordineli çalışacaklarını belirtti.

Nilüfer Belediye Başkanı Başkanı Mustafa Bozbey de Sabri Durmuşlar’ın ziyaretinden duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Bozbey,  Nilüfer Belediyesi’nin Emniyet Müdürlüğü ile ortak proje üreten ender kurumlardan biri olduğunu bildirdi. Toplum Destekli Polis Projesi’nin büyük başarı sağladığını hatırlatan Başkan Bozbey, halen devam eden Bisikletli Polis Projesi’nin de diğer kentler tarafından örnek alındığını söyledi. Bozbey, “Her iki proje de çok olumlu sonuçlar verdi. Nilüfer’in huzuruna huzur kattı.  Güven içinde yaşıyorsak bunda Emniyet’imizin aldığı tedbirlerin büyük önemi vardır. Nilüfer Belediyesi olarak Emniyet’imize verdiğimiz desteği sürdüreceğiz,” diye konuştu.