Nilüfer Belediyespor’a iki taze kan

Bir yıl aradan sonra Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde yeniden boy gösterecek olan Nilüfer Belediyespor, transferde durmaksızın çalışıyor. Hentbol ve voleybolda yeni sezonda daha büyük başarılar hedefleyen Nilüfer Belediyespor, takım kadrolarına bir bir takviye yapmaya devam ediyor. Voleybol takımında geçen sezonki kadrosunda büyük değişime giden Bursa ekibi, Pınar Cankarputsan’ın ardından Lokomotiv Bakü’den Gizem Giraygil ve Japonya’nın Tobacco Marvelous Osaka takımından Dilara Bilge’ye birer yıllık imza attırdı. 1986 doğumlu olan 1.80 boyundaki pasör Gizem Giraygil, Vakıfbank alt yapısından yetişti. Beşiktaş, Fenerbahçe, İller Bankası gibi köklü takımlarda oynayan Gizem, geçen yıl Azerbaycan’ın Lokomotiv Bakü’de forma giydi.

Galatasaray alt yapısından yetişen 1990 doğumlu Dilara Bilge ise 1.91’lik boyuyla çapraz pasör mevkiinde oynuyor. Karşıyaka ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde forma giyen Dilara, geçen yıl Japonya’nın Tobacco Marvelous Osaka takımında oynadı.

İki oyuncuda genç milli takımlarda da forma giyerken, yurt dışı deneyimlerinin ardından Nilüfer Belediyespor için ter dökeceklerini belirtti. Her iki oyuncuda takım içi kaynaşmayı en kısa zamanda sağlayacaklarını belirterek, Nilüfer Belediyespor’u hedeflenen noktaya taşıyacaklarının sözünü verdi.

Antrenör Nihat Öztürk ve Başkan Yardımcısı Fuat Alparslan’ın da hazır bulunduğu imza töreninde Kulüp Başkanı Ali Karamık, “Takımı yeniden oluşturuyoruz. İlk olarak yeni antrenörümüzü belirledik. Şimdi artık gereken oyuncular ihtiyaca göre alınacak. Hedefimiz büyük ve bunu başarmak için gerekeni yapacağız. Nilüfer Belediyespor yeni sezonda Bursa’yı ve Nilüfer’i en iyi şekilde temsil edecek,” dedi.