Nilüfer’de transfere tam gaz devam

Yeni sezonda hentbol ve voleybolda mutlak başarı hedefleyen Nilüfer Belediyespor, transfere doymuyor. Hentbol ve voleybolda toplam 3 sporcuyla masaya oturan Nilüfer Belediyespor, kadrosuna güç kattı.

Üçevler Nilüfer Belediyespor Kulüp Tesisleri’nde düzenlenen törende ilk olarak hentbolda imzalar atıldı. İç transferde 10 yıldır bünyesinde bulunan Çağlayan Öztürk ve İbrahim Üçdağ, yeni sezonda da yuvada kaldı. İki sporcuda kendilerini 1 yıl daha Nilüferli yapan sözleşmelere imza attı.

İmza töreninde konuşan Nilüfer Belediyespor Başkan Vekili Fuat Alparslan, “Nilüfer Belediyespor olarak hedeflerimiz var. Bu doğrultuda hentbolda alt yapıdan gelen ve uzun yıllar bizle olan iki kardeşimize imza attırdık. Her iki oyuncumuzda A Milli Takıma kadar yükseldiler. Hedefimiz Nilüfer’i daha iyi yere taşıyarak en iyi şekilde kentimiz temsil etmek istiyoruz,” dedi.

Çağlayan ve İbrahim ise yuvada kaldıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek Nilüfer Belediyespor’u hak ettiği yere ulaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.