Voleybol'a taze kan Dilek Kınık

Geçtiğimiz hafta iç transferde Neslişah ile sözleşme yenileyen Nilüfer Belediyespor, dış transferde de Pınar, Dilara ve Gizem’e imza attırmıştı. Bu kez de geçen yıl Beşiktaş’ta oynayan libero Dilek Kınık ile masaya oturan Nilüfer Belediyespor, genç oyuncuyla bir yıllık anlaşma sağladı. Vakıfbank alt yapısında yetişen ve A takımda da forma giyen 1995 doğumlu Dilek Kınık, Genç Milli Takım’da da görev aldı. Vakıfbank ile Avrupa deneyimi de yaşayan genç oyuncu geçen sezon Beşiktaş forması giydi.

İmza töreninde konuşan Kınık, “Bursa’da ve Nilüfer Belediyespor’da olmaktan çok mutluyum. Yeni yapılanan kadroda en kısa zamanda uyum sorununu atlatarak, başarı için ter dökeceğiz. Bende bu kulübün bir parçası olarak başarıya imza atmak için elimden geleni yapacağım,” diye konuştu.

Nilüfer Belediyespor Başkan Vekili Fuat Alparslan da Nilüfer Belediyespor’un hedeflediği başarıya uzanan yolda Dilek’in büyük katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti.