Nilüfer Dünya Müzik Günü’ne hazırlanıyor

Nilüfer Belediyesi’nin amatör müzisyenlere sokakta müzik yapma imkânı sunduğu 21 Haziran Dünya Müzik Günü’nü etkinliğinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda bu yıl üçüncü kez kutlanacak olan Dünya Müzik Günü’nde “Sazını, sözünü, arkadaşını da al gel” sloganıyla müzik Nilüfer sokaklarına taşacak. Farklı müziklerin ve farklı grupların yorumlarının yankılanacağı FSM Bulvarı, 21 Haziran Cumartesi günü saat 18:00’da trafiğe kapatılacak. Nilüfer Belediyesi, FSM Bulvarı’nda genç yaşlı her yaştan müzisyenin yer alacağı Dünya Müzik Günü’ne tüm sanatseverleri davet ediyor.

Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Liselerarası Müzik Yarışması’na katılan Gemlik Hisar Anadolu Lisesi, Final Okulları, Yeniceabat Anadolu Lisesi ana sahnede performanslarını sergileyecek. Nilüfer Belediyesi Kültür Müdürlüğü personeli tarafından kurulan Grup Teknik Arıza da, katılımcılara eşsiz bir gece yaşatmak için hazırlanırken, ekinlikte sürpriz animasyon gösterileri de katılanlara keyifli anlar yaşatacak.