Nilüfer Belediyespor’a Arjantinli Smaçör

Yeni sezonda da büyük başarılara imza atmayı hedefleyen Nilüfer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, geçen sezon Beşiktaş’ta forma giyen 25 yaşındaki Arjantinli Smaçör Paula Yamila Nizetich’i bir yıllığına renklerine bağladı.

Kulüp Antrenörü Nihat Öztürk yaptığı açıklamada, “Takımımızda transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hedeflediğimiz başarı için gereken transfer hamlelerini yapıyoruz. Nizetich 1,83 cm boyunda ve 25 yaşında genç bir kardeşimiz. Ağustos ayında takımla birlikte çalışmalara başlayacak,” ifadelerini kullandı.

Türk voleybolunu iyi bildiğini belirten Nizetich, “Hedefi olan bir takıma geldiğim için mutluyum. Yeni sezonda Nilüfer Belediyespor’un başarısı için takım olarak elimizden geleni yapacağız. Ben de uyum sorununu en kısa sürede atlatarak takıma faydalı olacağıma inanıyorum,” dedi.

Arjantin, İspanya, Almanya ve Fransa liglerinde oynayan Paula Yamila Nizetich, 2013 yılında ülkesinin en iyi sporcu adayları arasında yer almıştı.