haber

Nilüfer’de kadınlara liderlik eğitimi

Kadınların toplumda liderlik vasfının ön plana çıkması için çeşitli çalışmalara imza Nilüfer Kent Konseyi, Kadın Emeği Değerlendirme Vakfı işbirliğiyle Nilüfer’de bulunan kadın dernekleri yöneticilerine ve Nilüfer Belediye Meclisi’nin kadın üyelerine Liderlik ve Politik Katılım konusunda Eğitici Eğitimi düzenledi. Nilüfer Kent Konseyi toplantı salonunda dört gün sürecek eğitim, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı üyesi Sebla Güngören ve Ayşe Temiztaş tarafından verilecek.

 

Kadınları, ailelerini ve toplumların daha barışçıl, eşitlikçi bir dünyaya doğru dönüştürerek güçlendirmek istediklerini belirten Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı üyesi Sebla Güngören, amaçlarının kadın örgütlerinin insan ve kadın haklarını sağlamaya yönelik bağlılığın paylaşılması, hâlihazırda kadınların güçlendirilmesine yönelik faaliyetler yürütülmesi, liderlik programının yaygınlaştırılması olduğunu söyledi.

 

Nilüfer Kent Konseyi toplantı salonunda Nilüfer’de bulunan kadın dernek yöneticilerinin katıldığı eğitim programının sonunda katılımcılara sertifika verilecek.