Nilüfer Yaz Spor Okulları’nda sertifika sevinci

Nilüfer’de çocukların spor dolu bir tatil geçirmesini amaçlayan Nilüfer Belediyespor, yaz tatiline giren öğrencilere düzenlediği branş eğitimleriyle minikleri sporla buluşturmaya devam ediyor. Nilüfer Yaz Spor Okulları kapsamında ilk dönem futbol, voleybol, yüzme, jimnastik ve çeşitli branşlarda üç hafta süren eğitimlerin ardından yapılan sertifika töreniyle sona erdi.

Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri ve Altınşehir Gençlik Merkezi’nde düzenlenen sertifika törenine Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık, Kulüp Başkan Vekili Fuat Alparslan ve çok sayıda aile katıldı.

Ailelere, çocuklarını Nilüfer Belediyesi’ne güvenerek emanet ettikleri için teşekkür eden Ali Karamık, “Nilüfer, herkesin spor yapması için gerekli tüm olanaklara sahip, yaşam boyu spor kültürünü benimseyen bir kent olsun istiyoruz. Bu kapsamda Nilüfer’deki tüm yaş gruplarına ve genç kuşaklara bu kültürü yaygınlaştırmak ve etkin kılmak için çalışmalarımızı uzman kadromuzla sürdürmekteyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ sözlerinden yola çıkarak çocuklarımızı eğitmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Bu konuda bize her zaman destek veren ve yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz,” dedi.

Nilüfer Belediyespor’un Yaz Spor Okulları ve Tam Gün Yaz Spor Okulları ikinci ve üçüncü dönem kursları birçok branşta faaliyet göstermeye devam edecek. Yaz Spor Okulları ve Tam Gün Yaz Okulları ikinci dönemi 07.07.2014 - 25.07.2014 tarihleri arasında, üçüncü dönemi ise 04.08.2014 - 22.08.2014 tarihleri arasında yapılacak. Spor okullarına kayıt yaptırmak isteyenler www.niluferbelediyespor.com linkinden başvuru formuna ulaşabilir.