Minik yüzücülere sertifikaları verildi

Nilüfer Belediyespor Kulübü Çalı Kapalı Havuz ve Konak Olimpik Havuzu’nda ikinci dönem yüzme kursuna katılan 425 öğrenci sertifikalarını düzenlenen törenle aldı. Törene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık, kulüp yönetim kurulu üyeleri ve aileler katıldı. Törende konuşan Bozbey, ”Amacımız çocukların en iyi şekilde yetişmesi ve tüm Nilüfer halkına spor kültürü aşılamak“ dedi. Sağlıklı yaşamak için sporun şart olduğunu kaydeden Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin spora verdiği desteğin daha da artacağını belirtti. Bozbey, önümüzdeki dönemde mevcut spor tesislerine yenilerinin ekleneceğini belirtti.

Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık da hiçbir ilçede Nilüfer’deki kadar spor tesisi olmadığını hatırlatarak Nilüfer’i Spor Kenti haline getiren Başkan Bozbey’e teşekkür etti. Karamık, “Tesislerimizde her yaştan vatandaşımıza hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bize güvenip çocuklarını teslim eden tüm ailelere teşekkür ediyorum,” dedi.

Konuşmaların ardından minik yüzücüler sertifikalarını Başkan Bozbey, Kulüp Başkanı Ali Karamık ve yönetim kurulu üyelerinin ellerinden aldı.