Nilüfer BelediyEspor 1603 iddialı başladı

Gelişen teknolojiyle birlikte gençlerin elektronik sporlara olan ilgisi gün geçtikçe artıyor. Elektronik spor ortamlarında yer alan Nilüfer BelediyEspor 1603 takımı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Ülker Sports Arena’da düzenlenen turnuvada çeyrek finale kadar yükselerek Türkiye’nin en iyi sekiz takımı arasına adını yazdırmayı başardı. Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği turnuvanın çeyrek finalinde ise geçtiğimiz sezonların şampiyonu Dark Passage takımı ile eşleşen Nilüfer BelediyEspor 1603 takımı elenerek turnuvaya veda etti.

Nilüfer BelediyEspor 1603 takımı oyuncuları önümüzdeki sezonlarda şampiyonlukların altına imza atacaklarını belirterek antrenmanlarına Altınşehir Gençlik Merkezi’nde devam edeceklerini söyledi.