Nilüfer’e taze kan

Bir yıl aradan sonra Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’ne yükselen Nilüfer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Nilüfer Belediyespor altyapısından yetişen Elif Aydın, Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık, Voleybol Baş Antrenörü Nihat Öztürk ve Nilüfer Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Tan Gündüz’ün katıldığı imza töreninde, bir yıllık sözleşmeye imza attı. Daha önce Bursa Büyükşehir Belediyespor, Bursaspor ve Balıkesirspor’da forma giyen 20 yaşındaki genç oyuncu 1.86 boyunda.

Yeni sezona yeni bir takım ve yönetimle yola çıktıklarını belirten Kulüp Başkanı Ali Karamık, “Bu göreve büyük bir inanç ve heyecanla geldik. Takımımızın büyük çoğunluğunu genç oyuncular oluşturuyor. Tesis bakımından en iyi takımlardan biriyiz. Oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor,” şeklinde konuştu.

Elif’in takıma katılmasından dolayı mutlu olduklarını kaydeden Antrenör Nihat Öztürk ise “Voleybol A Takımımız yeni sezon hazırlıklarına bugün itibariyle Arjantinli Kondisyoner’imiz Pablo Damian Griboff eşliğinde Milli Takım’da olan arkadaşlarımızdan yoksun olarak başladı. Elif kardeşimiz kulübümüzün altyapısından yetişti. Bursalı olması bizim için büyük bir avantaj. Yeni sezona iddialı bir şekilde başlamak istiyoruz,” dedi.

Yeniden yuvaya döndüğü için Elif Aydın da, yeni sezonda kaliteli bir takımda olmaktan gurur duyduğunu kaydederek, hedeflenen başarıya ulaşacaklarını ifade etti.