haber

Bozbey’den Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Alaağaçlı’ya ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan yardımcıları Nazlı Yazgan, Ahmet Çakıcı, Ali Karamık ve Adil Kayaoğlu ile birlikte geçtiğimiz ay Sivas Şarkışla İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Alaağaçlı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Başkan Mustafa Bozbey, “Emniyet güçlerimiz bizim için çok önemli. Kentteki her vatandaşın huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlıyorlar. İki kurum olarak, bugüne kadar Nilüfer’de uyumlu şekilde çalışarak örnek projelere imza attık. Geçtiğimiz yıl hayata geçirilen Bisikletli Polis ve Toplum Destekli Polis uygulaması gibi birçok konuda da ortak çalışmalarımız Türkiye’ye örnek oluyor. Birlikte çalışarak Nilüfer’deki huzur ve güven ortamını daha yukarılara çıkaracağımıza inanıyorum. Emniyet personelimizi sizin nezdinizde kutluyor size de yeni görevinizde başarılar diliyorum,” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı da, ”Türkiye’ye örnek olan Toplum Destekli Polis ve Bisikletli Polis uygulaması ilk olarak Nilüfer’de başladı. Nilüfer’de bu iş için gerçekten güzel bir altyapı var. Sizlerin de desteği ile bu uygulama hızla gelişti. Bizim başarımızın arkasındaki destek çok önemli. Geçmişten bildiğimiz kadarıyla da Nilüfer’de bu destek fazlasıyla mevcut,” diye konuştu.

 

Polisin Nilüfer’deki sorumluluk alanının çok geniş olduğunu belirten Alaağaçlı, “Huzur ortamının oluşabilmesi için ekiplerimiz sürekli çalışıyor ancak vatandaşın da bu işin destekçisi olması gerekiyor. Nokta çalışma yapabilmemiz ve vatandaşların sorunlarına anında çözüm üretebilmemiz için yapılan ihbarlar bizim için çok önemli,” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaret sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı’ya hediye verdi.

 

Öte yandan Başkan Bozbey, Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Bursa Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne atanan Ali Altunsoy’u ağırladı. Nilüfer’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Bozbey, Altunsoy’a da yeni görevinde başarılar diledi.