haber

Bursa Nilüfer Belediyespor Kulübü Basın Açıklaması

Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü yönetimi. 24.07.2014 tarihinde, altyapı antrenörü, İlknur KURTULUŞ’un görevine son vermiştir. İlknur KURTULUŞ’un görevine son verme nedenlerimiz;

 

1- Milli Takım antrenörü hüviyetini kullanarak, farklı kulüplerin, alt yapılarına oyuncu yapılandırması için, kulübümüz alt yapı oyuncuları ile Nilüfer Belediyespor kulübünün haberi olmaksızın, görüşme yapması ve transfer girişimlerinde bulunması.

 

2- Nilüfer Belediyespor Kulübünde lisanslı ve Pilot okullarımızdan biri olan, Hürriyet Endüstri Meslek Lisesinde okuyan, iki sporcumuzun, ailelerini de ikna ederek, bu çocukların 21.07.2014 tarihinde okuldan tasdiknamelerini aldırarak, Ankara’da bir okula kayıtlarını yaptırmaya yönelik çalışmalarda bulunması.

 

3- Bu söz konusu olayların görüşülerek konuşulması için kulübümüze, dört kez davet edilip, yönetim tarafından, kendisine görüşme talebinde bulunulmasına rağmen, sürekli mazeretler üreterek görüşmelere gelmemiştir. Nedeni de zaman içerisinde ortaya çıkmıştır.

 

Yaşanan tüm bu nedenlerden dolayı, Kulübümüz yönetimi, Profesyonel yapı içerisinde, antrenör İlknur KURTULUŞ’un, Kulüp Yönetimimiz ile muhatap olmak istememesi nedeniyle, 24.07.2014 tarihi itibariyle, kulübümüz muhasebe birimine bilgi verilmiş ve İlknur KURTULUŞ’un, kulübümüz ile olan ilişiğinin kesilerek kendisine bildirilmesi istenmiştir.

 

Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü her zaman, etik değerlere önem veren ve uygulayan, profesyonel bir spor kulübüdür. Kulübümüz hiç bir zaman, kendisine verilen hizmeti ve yapılan İhaneti de unutmayacaktır.

 

“Hiç Kimse Kurumlardan Daha Üstün Değildir.”

 

Nilüfer Belediyespor Kulübü

Yönetim Kurulu