Nilüfer’de İspanyol esintisi

“Nilüfer’de şenlik zamanı, mahalle dolusu eğlence” sloganıyla kentin farklı bölgelerine renk katmaya devam ediyor. Yaz gecelerine farklı bir soluk getiren Nilüfer Belediyesi, etkinlik kapsamında Kayapa Çamlık Mahallesi’nde Türk Halk Müziği konseri düzenledi. Şef Yaşar Kemal Alim’in yönettiği THM Korosu birbirinden güzel eserleri katılımcılarla hep bir ağızdan söylerken, geceye İspanyol Halk Müziği ve Folklor grubu farklı bir renk kattı.

Yöresel kıyafetleri ve dans figürleriyle izleyenleri kendinden geçiren İspanyol grubu gitar ve melodika eşliğinde söylediği şarkılarla büyük beğeni topladı. Gösteri sonunda iki ülke bayrağıyla dans eden grup kardeşlik ve dostluk mesajları verirken, ayakta alkışlandı.

Gecede Nilüfer Belediyesi Halk Dansları Ekipleri de yaptığı gösterilerle izleyenlerden tam not aldı.