İlk zil Başkan Bozbey’den

Üç ay süren tatilin ardından ilk zil çaldı, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı okullarda düzenlenen törenlerle başladı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Feriha Uyar Kız Meslek Lisesi ile Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi’nde düzenlenen törenlere katılarak öğrenciler ile öğretmenlere başarı dileklerini iletti.

Feriha Uyar Kız Meslek Lisesi’nde düzenlenen törende konuşan Başkan Bozbey, “Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını ve başarılarla geçmesini diliyorum. Gençler bizim için ve geleceğimiz için çok önemli, özellikle kız öğrencilerimize çok büyük görevler düşüyor. Sizler bir gün anne olacaksınız, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz ileride çocuğunuzu da o kadar iyi yetiştireceksiniz, kendinizi öğretmenlerinizin vereceği eğitimlerle iyi donatmanız gerekli,  geleceğimiz için sizlerden bir büyüğünüz olarak bunu istiyorum. Hepimiz aynı sıralardan geçtik, öğretmenlerimizin dediklerini biraz olsun anladıysak bugün bu nedenle Nilüfer Belediye Başkanı olmuşuz demektir. Sizleri bilgiyle donatan tüm öğretmenlerimizin önünde saygı ile eğiliyorum, onlara sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum, tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin 2014-2015 eğitim öğretim yılını kutluyorum,” dedi.

Bozbey daha sonra Feriha Uyar Kız Meslek Lisesinde yaptırılan Atatürk büstünün kurdelesini kesti. Başkan Bozbey’e Hayırsever Feriha Uyar ile Okul Müdürü Mustafa Murad Doğan eşlik etti.

Öte yandan Başkan Mustafa Bozbey, eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileriyle buluştu. Bozbey, öğrenci ve öğretmenlerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayarak başarılar diledi. Başkan Bozbey, engelli okulları arasında yapılan basketbol ve atletizm Türkiye Şampiyonası’nda, Basketbol kızlarda ve erkeklerde Türkiye Şampiyonluğu, Atletizm erkeklerde ise Türkiye Üçüncülüğü dereceleri alarak Bursa ve Nilüfer’i başarıyla temsil eden öğrencilere çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti.