Başkan Mustafa Bozbey’e doğum günü sürprizi

Nilüfer Belediye personeli ve Nilüfer Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Mustafa Bozbey’e sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Nilüfer Belediyesi Başkanlık Makamı’nda düzenlenen kutlamaya Nilüfer Belediye personeli, birim müdürleri, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları katıldı. Pasta kesimini personeliyle birlikte yapan Başkan Bozbey, kutlama için teşekkür etti, personel de Bozbey’e yeni yaşı için iyi dileklerde bulundu.

Öte yandan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bayram tebriği için gittiği Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri’nde de doğum günü sürpriziyle karşılaştı. Kulüp Başkanı Ali Karamık, Kulüp Yöneticileri ve Nilüfer Belediyespor sporcularının düzenlediği doğum günü kutlamasında keyifli anlar yaşandı. Kendisi için hazırlanan pastayı üfleyerek, kulüp yöneticileri ve takım kaptanlarıyla birlikte pastayı kesen Bozbey, yönetici ve kaptanlara pasta ikram etti. Sürpriz doğum günü kutlaması için teşekkür eden Başkan Bozbey, hatıra fotoğrafı çektirdi.