Nilüfer Belediyespor yeni sezonu açtı

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde başarıların altına imza atmayı hedefleyen Nilüfer Belediyespor Voleybol Takımı yeni sezona moral depolayarak girdi. Nilüfer Belediyesi Hasanağa Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen sezon açılış yemeği renkli görüntülere sahne oldu. Yeni sezona moral depolayarak başlayan Nilüfer Belediyespor Voleybol Takımı, teknik heyet ve yönetim kuruluyla yemekte bir araya geldi. Keyifli dakikaların yaşandığı sezon açılış yemeğinde sporcular Kulüp Başkanı Ali Karamık’a sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Yeni sezona hazır olduklarını gözlemlenen Nilüfer Belediyespor’un başarılı sporcuları başarı sözü verdi. Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık ise yapılan transferlerle güçlü bir ekip kurduklarını belirterek, yeni sezonda mutlak başarı hedeflediklerini söyledi. Karamık ve yönetim kurulu sporcuların fair play içerisinde bir sezon geçirmesini diledi.

Nilüfer’in Sultanları, 2014-2015 Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nin ilk maçını 25 Ekim saat 17.00’da Nilüfer Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda Eczacıbaşı Vitra’yı konuk edecek.