Başkan Bozbey Ertuğrul Mahallesi çocuklarını dinledi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ertuğrul Mahalle Komitesi Başkanı Ertuğrul Gönülsüz tarafından oluşturulan eğitim atölyesini ziyaret etti. Arslanşehir-2 Sitesi Yöneticisi ve aynı zamanda Ertuğrul Mahalle Komitesi Başkanı olan Ertuğrul Gönülsüz tarafından oluşturulan eğitim atölyesinde 50’yi aşkın çocukla bir araya gelen Başkan Bozbey, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

4 aydır sitede yaşayan çocuklara yönelik çalışmalar yaptığını kaydeden Ertuğrul Gönülsüz, her ay farklı konularda çocuklara eğitici ve bilinçlendirici çalışmalar yaptıklarını belirtti. Diğer sitelerde de örnek olmasını dileyen Gönülsüz, eğitimlere ilginin yoğun olduğunu ve ailelerinde destek verdiğini açıkladı.

Ertuğrul Gönülsüz’ü yaptığı çalışmadan dolayı kutlayan Başkan Bozbey, “Yapılan çalışma tüm Türkiye’ye örnek olmalı. Bu tür çalışmalar yarının büyükleri çocuklarımız için çok önemli. Nilüfer Belediyesi olarak her zaman çocuklarımızı yanındayız,” dedi.

Çocukların taleplerine de kulak veren Bozbey, bölgedeki pazar yeri sıkıntısının da yakın zamanda çözüleceği müjdesini verdi. Başkan Bozbey çocuklara Atatürk resminin bulunduğu tişörtler hediye ederken, toplu fotoğraf da çektirdi.